Moderne kuhinje, klasične kuhinje in kuhinje po meri!Novi modeli modernih kuhinj izdelanih po naročilu.

Kuhinja, model GRW-S                             Kuhinja, model GBW-print

 

Moderne kuhinje                                      Kuhinje ATRA - model Moon

  

Kuhinje ATRA - model SMART                  Klasične kuhinje

 

Kuhinje ATRA - model AVANTGARDE         Kuhinja Gloss - Essebi kuhinje

  
 

 

Kuhinje.si je spletna stran modernih kuhinj, klasičnih kuhinj in kuhinj po meri. Ponujamo vam odličen izbor pohištva za kuhinje in tudi izdelavo pohištva po meri. Nudimo vam unikatne izdelke, ki bodo zagotovo popestrili vaš dom.

Dobavni rok je pri nas največ mesec dni in cene se zares ugodne. Za sprehod po našem salonu vam ni potrebno zapustiti doma. Za dodatne informacije nas pokličite ali pustite kontakt preko elektronske pošte.

Pri nas lahko izbirate med številnimi modeli kuhinj: moderne kuhinje, masivne klasične kuhinje, lesene kuhinje, starinske kuhinje in kuhinje po meri… Dovolite, da vam naši strokovnjaki svetujejo pri izboru vaše nove kuhinje.

 

Zakaj izbrati Kuhinjo pri nas?

 

Ker smo hitri, zanesljivi in ugodni. Vedno upoštevamo vaše želje in danosti vašega prostora. Brez težav pomagamo tudi najbolj zahtevnim strankam. Spletni stran vam prikazuje le nekatere modele
kuhinj. Nikar ne pozabite, da imamo na voljo tudi drugačne modele kuhinj od tistih na spletu, ki so narejene iz materialov in barv, ki so vam všeč. Vsaki stranki se natančno posvetimo in ji predlagamo možne rešitve za novo kuhinjo. Predlagamo tudi majhne detajle, ki bodo prostor resnično popestrili.

Naši strokovnjaki imajo izvrsten okus za opremljanje in znajo upoštevati vaše želje.

 

Zakaj bi poklicali Kuhinje.si strokovnjake na dom?

 

Naši strokovnjaki so izučeni tako, da pravilno izmerijo vaše stanovanje in imajo dobro oko za detajle.

Pomagali vam bodo v vašem prostoru ustvariti predstavo o novi kuhinji, ki so jo želite. Poleg tega pa vam lahko dajo koristne nasvete glede elementov in njihove postavitve. Naši strokovnjaki so dobro izučeni in vedo na katere stvari morajo paziti. Postavili vam bodo različna vprašanje glede prostora, ki ga opremljate. Strokovnjaki namreč pod drobnogled vzamejo vsako podrobnost, ki se vam morda zdi nepomembna, a lahko močno vpliva na vaše zadovoljstvo pri uporabi nove kuhinje.

Vabimo vas, da pokličete naše strokovnjake in se dogovorite za sestanek na domu. S seboj bomo prinesli ostro oko, veliko dobre volje in copate.

 

Kuhinje.si strokovnjaki so izkušeni!

 

Naši strokovnjaki so opremili že številne kuhinje. Vabimo vas, da si ogledate galerije in morda boste našili kuhinjo, ki vam ugaja. Ne pozabite, naši strokovnjaki imajo nekaj adutov skritih tudi v rokavu.

Vabimo vas, da pokličete naše strokovnjake na dom in predstavili vam bodo odlične rešitve za vašo kuhinjo, ki jih morda niste našli na spletu. Velikokrat pa lahko preprosto kuhinjo spremenimo v privlačen prostor le z dodajanjem elementov in dodatkov. Prav majhni dodatki so tisti, ki kuhinjo naredijo domačo in zanimivo.

Kuhinja je prostor, ki je namenjen druženju in pripravi hrani. Nekateri pa v kuhinjah radi gostijo znance in prijatelje. Pomembno je, kako boste kuhinjo opremili. Kuhinja mora odražati vas in vaš način življenja. Dovolite, da vam naši strokovnjaki pomagajo. Pokličite nas a in se z nami dogovorite za sestanek. Prepričani smo, da boste dobili veliko novih zamisli za opremo in ureditev nove kuhinje.